Biografie Erwin

Mijn naam is Erwin Rosema uit het Groningse plaatsje Leek. Naast het zangduo Erwin & Deborah ben ik drummer van de band Sunshine. Mijn hobby's zijn muziek en voetbal wat ik jammer genoeg zelf niet meer kan doen door een kapotte knie. Ik werk door de week in de bouw als schilder/timmerman bij SW in Groningen.

Verder ben ik in Leek een huis met studio aan het bouwen, zodat we straks vanuit huis kunnen oefenen en demo's kunnen opnemen. De nieuwe cd opnames doen we bij vriend Peter Vorenholt uit Zevenhuizen (pvm produtions) die onze eerste twee singles ook met succes gemaakt heeft.
Wie weet zien we elkaar op een van onze optredens.

Vriendelijke groet,
Erwin Rosema


Biografie Deborah

Mijn naam is Deborah van der Molen en ben woonachtig in Groninger Opende. Ik ben geboren op 4 februari 1986 te Drachten. Mijn ouders woonden op dat moment in het Friese dorpje Boelenslaan. Toen ik wat ouder werd zijn we verhuisd naar Opende.

Toen ik 8 jaar oud was heb ik voor het eerst mee gedaan aan de playback show samen met mijn vader en mijn oom. Vanaf die tijd hebben we meerdere keren mee gedaan, en zo is mijn passie voor zingen ontstaan. Op het VMBO kwam ik in het schoolkoor waar ik het zingen nog meer onder de knie kreeg. Toen begon ik zingen steeds leuker te vinden. Zo zong ik ook weleens in de kroeg en kwam ook regelmatig in de karaoke bar.

Nadat ik Erwin heb leren kennen, hebben we besloten om samen te gaan zingen. We hebben eerst een tijdje samen geoefend waarna we in het najaar van 2006 voor het eerst samen op de bune stonden. We hebben inmiddels 2 singles uitgebracht zoals Erwin ook al schreef, dit zijn allebei Nederlandstalige plaatjes. Maar tijdens onze optredens zingen wij ook engelse liedjes. Waardoor wij een heel gevarieerd reputoir hebben.

Naast het Duo Erwin & Deborah ben ik in begin 2008 zangeres geworden van orkest Sunshine. Natuurlijk heb ik nog meer hobby's, en één van mijn grootste hobby's is paardrijden. Dit doe ik al vanaf mijn 5de jaar. Inmiddels heb ik zelfs wat pony's waar ik regelmatig ben te vinden.

Hopelijk tot ziens bij één van onze optredens.


Met vriendelijke groet,
Deborah van der Molen